Mijn ervaring

Mijn naam is Raymond en ben al enige jaren actief op het internet waar ik me bezig hou met het maken van website’s in de erotische branche.Ik ben begonnen met het bouwen van een hobby website waar ik toen aardig wat bezoekers op kreeg en ik dacht laat ik er eens een banner van een webcamsite op plaatsen.Binnen enkele dagen had ik al wat geld verdiend en ik begon gelijk te rekenen als dit nog zou oplopen en dan op jaarbasis?Dan zou ik zeker een leuk extra zakcentje overhouden aan het einde van het jaar om leuke dingen mee te gaan doen!De zaken gaan goed zelfs boven verwachting ! Elk uurtje dat ik tijd heb steek ik in het maken van website’s  en zoeken ik naar informatie over het maken van die website’s! Ik heb zelf geen enkel papiertje gehaald of iets wat te maken heeft met website’s. Lezen lezen en nog meer lezen is mijn advies!Er zijn diversen aanbieders die erotische content aanbieden maar na de jaren ervaring zijn er toch maar een paar echte toppers overgebleven de laatste jaren die zorgen voor goed promotiemateriaal en voor een leuke omzet elke maand!

Natuurlijk zijn er nog meerdere maar u kunt van mij aannemen dat u het een eind kunt schoppen met deze aanbieders.

Ondertussen ben ik nu 8 jaar verder en lopen mijn zaken nog steeds aardig goed en heb ik ondertussen een website of 50 in mijn beheer niet alleen op erotische gebied maar ook voor kleine berdrijven . En zo heb ik langzaam van me hobby me werk gemaakt en geniet ik van het leven met vele extra’s door mijn website’s! Dus blijf niet stil zitten en ga ook beginnen met het maken van een leuke erotische website of iets dergelijks!

Ook is het mogelijk om zelf te gaan webcammen daar waar een hoop geld te verdienen valt per minuut! Heb zelf nooit achter de webcam gezeten maar uit mijn statistieken zie je steeds meer vrouwen die zich aanmelden als webcammer ! De opbrengsten kunnen makkelijk oplopen tot 1 € per minuut! En alles is zonder verplichtingen en legaal!